Droom signatuur – à la carte

Tijdloos, stijlvol, strak, kwalitatief – onze stijl in 4 woorden. Deze stijl heeft door de tijd heen een herkenbaar gezicht gekregen. We bieden onderdelen à la carte aan, maar vaak blijkt het naar meer te smaken! De onderdelen bieden oplossingen voor plafonds, wanden, vloeren en ramen:

Spot

Plafonds

Strakke plafondspots – zoals je ze in fraaie winkels tegen komt – vierkant en volledig vlak ingebouwd met prachtig licht. Weg met gedateerd plafond. Wij leveren, plaatsen en doen zo nodig aanpassingen.

Wandpanelen
Wandpanelen Wandpanelen

Wandpanelen

Wij verdelen wanden plafondhoog en muurbreed in grote blokken met houten panelen. De look is warm, strak en robuust. De panelen zijn in alle houtsoorten verkrijgbaar en worden in onze werkplaats op maat gemaakt en ter plaatse gemonteerd. Met zo´n wand kun je blijven afwisselen door 1 of meer panelen met canvas foto of ander materiaal te bekleden.

Raamshutters
RaamshuttersRaamshutters

Raamshutters

Plinten
Plinten

Plinten

Hoge plinten, van 12 tot 15 cm, zorgen voor klasse afwerking en voorkomen lelijke overgangen – uiteraard in verstek geplaatst en eventuele kabels weggewerkt. Een kleine aanpassing met groots effect.

Plinten
SchuifdeurenSchuifdeuren

Schuifdeuren

Daar waar een deur een obstakel is of een extra deur de gewenste privacy geeft, voorzien wij wanden van klassieke schuifdeuren of hangen deuren in robuust verweerd hout op de wand aan stoere smeedijzeren rails.

Vloeren
VloerenVloeren

Vloeren

Voor vloeren hebben we de perfecte ‘natuursteen’ vloer gevonden – helemaal de look en niet de ongemakken. Beloofd!
Wij wisselen deze harde vloer graag af met een robuuste verweerde visgraat houten vloer. Deze vloer wordt met de jaren alleen mooier!
Alle vloeren worden door ons voorbereid (denk b.v. aan vloer- verwarming en grondstopcontact- en), geleverd en geplaatst.

Verandas

Veranda's