Bliksemverbouwingen

Bliksemverbouwingen
Bliksemverbouwingen
Bliksemverbouwingen

Veel mensen zien er tegen op – eindeloze verbouwingen.

Je voelt je lange tijd ontheemd, steeds vaker geïrriteerd en na 2 maanden soms gefrustreerd. Is er geen andere manier om je woonwensen tot stand te brengen?

We hebben er eerst goed over nagedacht. Geleerd vanuit bliksemprojecten zoals supergeorganiseerde verbouwingen in de Alpen. Inmiddels weten we dat het kan, zonder ook maar enige concessie te doen aan kwaliteit. Hoe lang het dan duurt? Dat hangt af van de grootte van de verbouwing en werkzaamheden die veel droogtijd met zich meebrengen. Het antwoord is dus dat de meeste verbouwingen tussen 5 en 25 dagen kunnen plaatsvinden, mits we 2 maanden van te voren gaan voorbereiden.

Niet iedere verbouwing kan een bliksemverbouwing zijn, dit werkt voor ons allebei alleen als we 3 voorwaarden afspreken:

  1. Minutieuze voorbereiding: De meeste tijd wordt ‘off-site’ besteed. Onzichtbaar voor bewoners. Maar vergeet niet dat verlangd wordt dat we samen alle keuzes ruim van te voren maken: welke plint, welke klink, hoe ziet het stopcontact eruit, welke kleur... We besparen enorm veel tijd als we alle details vooraf bepalen, zoveel mogelijk voorgemonteerd kunnen aanleveren en de goede manschappen tijdig inschakelen. Dat vergt beslissingsvaardigheid van de klant, geholpen door ons.
  2. Evacuatie: Het deel van het huis wat verbouwd wordt, is terrein van de verbouwers. Het is in die periode niet geschikt om in te wonen. Bewoners en privé-eigendommen zijn afwezig. Ook hier besparen we veel tijd doordat we deze woonruimtes niet meer geschikt voor bewoning hoeven te houden.
  3. Flitschecks: In de tijd dat we in huis bezig zijn is tussentijds contact belangrijk. We zijn beiden bereikbaar, telefonisch of fysiek. Deze contacten zijn kort en doortastend. Daar waar we verrast worden, bieden we concrete oplossingen. Als de klant ervoor kiest om een paar weken op vakantie te gaan hebben we dagelijks contact persoonlijk of via mail – en wanneer nodig voorzien van foto´s – want 1 beeld kan meer zeggen dan 1000 woorden. Nog een reden om het flitscheck te noemen.